Zeker Zeeuws

Zeker Zeeuws® Streekproduct is een onafhankelijk erkend streekkeurmerk dat garandeert dat een product écht Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier.

Streekproducten zijn populair. Zeker Zeeuws helpt je een keuze te maken voor producten die die naam écht waard zijn. Zo weet je wat je eet en waar het precies vandaan komt.

Voor producenten betekent het Zeker Zeeuws-keurmerk een steuntje in de rug: ze hoeven hun klanten niet meer te overtuigen dat hun producten zuiver, eerlijk en smaakvol en gegarandeerd Zeeuws zijn. Dat vertelt het keurmerk hen al.

In Zeeland kennen we streekproducten van het land, uit zee en de zilte teelten. Intussen dragen producten van de Aardappel tot  Zuivel het Zeker Zeeuws Keurmerk.

Zeker Zeeuws producten en diensten zijn gemakkelijk te herkennen aan het beeldmerk niet alleen in Nederland maar ook in België, Frankrijk,  Duitsland en Engeland.

Het  keurmerk Zeker Zeeuws wordt uitgegeven door de onafhankelijke Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct.

Erkend streekproduct

De Rode Pipo is een erkend streekproduct
Het landelijk keurmerk Erkend Streekproduct staat voor streekproducten met een gegarandeerde herkomst en verantwoorde productiewijze.
En met toegevoegde waarde voor de kwaliteit van het landschap.
www.erkendstreekproduct.nl

Neem contact op

Klik hier